Onze producten

Verwerkte dierlijke eiwitten als basis van fertilizer

Voedzame fertilizer leidt tot betere gewassen

De verwerkte dierlijke eiwitten van PROGRA verschilt van ander meel doordat het minder restvet bevat. Ons VDE heeft een mooi egaal goudkleurig karakter en is uitermate geschikt als grondstof om fertilizer te produceren. Dankzij onze verwerkte dierlijke eiwitten bevat de fertilizer extra voedingsstoffen zoals calcium, stikstof en fosfor. Resultaat? Een grotere oogst met betere gewassen.

  • Ziektekiemen en schimmelvorming worden aanzienlijk gereduceerd.
  • Een jaar bewaartijd van het vleesbeendermeel voor gebruik in de productie van fertilizer.
  • Geen extra koeling tijdens het transport nodig

Circulaire economie is van groot belang voor PROGRA. Betere fertilizer is het resultaat van onze basisproducten. Dat leidt dan weer tot gewassen van een betere kwaliteit.

PROGRA levert 24/7 professioneel werk. Hoe groot of dringend uw opdracht ook zijn, wij zijn in staat ze uit te voeren.

Onze grondstoffen verrijken uw fertilizer op alle vlakken. Ook logistiek en kwalitatief – we voeren zelf controles uit – bent u zeker van een hoog niveau.

Waarom kiezen voor PROGRA VDE?

  • Onze verwerkte dierlijke eiwitten is essentieel voor fertilizer die gebruikt wordt in organische landbouw en gespecialiseerde tuinbouw. Voldoet aan alle actuele bemestingsvereisten.
  • Onze verwerkte dierlijke eiwittenl is van dierlijke oorsprong en gaat als fertilizer weer de bodem in. Op-en-top circulair.
  • Onze verwerkte dierlijke eiwitten is behandeld met hexaan, wat leidt tot beduidend minder restvet. Daardoor bewaart fertilizer langer en bevat hij hogere concentraties calcium, fosfor en stikstof.

Fertilizer

Onze producten