Onze producten

Hoogkwalitatief dierlijk vet voor verwerking in zeep en shampoo.

Dierlijk vet als basisgrondstof voor zeepproducten

Steeds meer wordt dierlijk vet aanzien als een volwaardige basisgrondstof voor bedrijven in de oleochemie. Zij kijken uit naar hernieuwbare grondstoffen die ze chemisch kunnen bewerken tot allerlei producten, bijvoorbeeld zeep, smeermiddelen, kaarsen, cosmetica, glycerine, enzovoort.

Van minerale oliën is de hoeveelheid eindig, bij vetten van dierlijke oorsprong is dat niet zo: zij zijn hernieuwbaar en spelen daardoor in op de initiatieven die in het kader van de strijd tegen de klimaatverandering genomen worden. Bij PROGRA bent u zeker van hoogkwalitatief varkensvet, perfect bruikbaar voor de productie van een brede waaier producten.

Dierlijk vet is van dierlijke oorsprong = ecologische voetafdruk ligt lager dan bij oliën = het bevat geen schadelijke zware metalen of monocalciumfosfaat

Constante productie = 24/7 activiteit in onze fabriek = garandeert een verse en mooie gouden basisgrondstof = wij behandelen uw dringende of grote bestellingen met de glimlach.

Van productie over transport, logistiek tot kwaliteitsbeheer = we houden alles in eigen hand, waardoor we u topkwaliteit garanderen.

Waarom ons dierlijk vet voor uw oleochemisch bedrijf?

  • Neutraal en natuurlijk aroma.
  • Geen afgifte van hinderlijke geuren in uw productie van halffabrikaten.
  • Ons vet heeft bij omgevingstemperaturen altijd een vaste structuur.
  • Minstens 6 maanden perfect te gebruiken.
  • PROGRA verzamelt, transporteert en verwerkt conform de Europese Verordening EG/1774/2002.

Shampoo en zeep

Onze producten