Onze producten

Verwerkte dierlijke eiwitten voor petfood en animal feed

VDE met essentiële voedingsstoffen

VDE bevat niet alleen dierlijke eiwitten maar ook calcium en fosfor, essentiële voedingstoffen voor petfood en animal feed.

De prachtige gouden kleur van ons VDE verraadt topkwaliteit. Bovendien bevat het verwerkte dierlijke eiwitten van PROGRA minder restvet dan bij de standaardnorm het geval is. Zo haalt u het maximum uit uw investering, want u bent ook zeker van:

  • minder ziektekiemen en schimmelvorming;
  • Verwerkte dierlijke eiwitten met een bewaartijd tot twee jaar;
  • transport zonder extra koeling.

Beter rendement voor garnalen, kippen, varkens en huisdieren

Dankzij PROGRA hebben uw dieren een betere gezondheid. Het hogere fosfor- en calciumgehalte in feed gemaakt met ons verwerkte dierlijke eiwitten zet jonge kippen aan om in een vroeger stadium eieren te leggen, terwijl oudere kippen een langere periode eieren zullen produceren.

Aquafeed op basis van PROGRA VDE reduceert garnalen- en vissterfte omdat het geen antioxidanten bevat. Bij andere soorten meel hebben producenten die toevoeging wel nodig om de feed een langere bewaartijd te geven.

Petfood voor honden en katten zit dankzij ons VDE vol dierlijke eiwitten, calcium, fosfor en essentiële voedingsstoffen. Het resultaat? Huisdieren staan te kwispelen van gezondheid en geluk.

Weet u dat dankzij de lage ecologische voetafdruk lokaal verwerkte dierlijke eiwitten voor een kwart van de Europese feed kunnen zorgen?

Weet u dat onze teams de klok rond werken? Resultaat: elke Europese bestelling wordt snel geleverd.

Weet u dat we alle activiteiten in eigen beheer houden? Van transport en logistiek, tot en met kwaliteitsbeheer (we controleren stalen in ons eigen laboratorium).

Gezond voor groei en ontwikkeling

Kippen, eieren, garnalen, varkens, vissen verdienen hoogstaande voeding. Want goed gevoede dieren zijn het gezondst. Dat is van belang voor hun eigen groei en ontwikkeling. Maar ook van de dieren die dienen als of producten leveren voor menselijke consumptie moet u zeker zijn dat ze in een optimale gezondheid verkeren. Dankzij PROGRA VDE bevordert u die gezondheid.

Waarom PROGRA VDE voor uw feed?
  • VDE zonder toegevoegde antioxidanten, wat niet het geval is bij vismeel waaraan ethoxyquine wordt toegevoegd voor lange transporten. Zo herleidt u de kans op garnalen- en vissterfte.
  • VDE voor aquafeed en chickenfeed met prima te verteren eiwitten, calcium, fosfor, vetten en micro-nutriënten.
  • VDE geproduceerd uit veilig, door dierenartsen gecontroleerd materiaal van categorie 3. PROGRA stelt de strengste kwaliteitsvereisten om ze te verwerken
  • VDE te gebruiken als circulaire varkensfeed, want varkens zijn als omnivoren geschikt voor louter plantaardige feed.
  • Ons VDE houdt de dieren gezond en gelukkig dankzij de eiwitten, calcium, fosfor, vetten en micro-nutriënten.

Feed en Petfood

Onze producten